TO PROTO PITA GYROS ZOETERMEER

TO PROTO PITA GYROS ZOETERMEER Greek Food Express

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1901 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij To Proto Pita Gyros Zoetermeer. Meer weten? Ontdek meer

25 mei 2022 om 22:13 Het eten kwam 45 min later aan de dan de gewenste tijd. Dit terwijl het vroeg bezorgd was. Helaas was het ook niet meer warm.
25 mei 2022 om 20:43 Goede service, heerlijk eten! Er werd op tijd aangegeven hoe lang het zou duren voordat het eten bezorgd zou worden.
23 mei 2022 om 21:57 Top! Precies op tijd geleverd en alles was warm. De friet was krokant en de gyros sappig!
23 mei 2022 om 20:35 Hele lange bezorgtijd, bij nabellen bleek de bezorger net weg te zijn. Echter in de app stond al 20min ‘wordt zo aangebeld’. Het duurde hierna nog 10min. Gyros niet lekker en patat heel slap echt niet lekker. Ben dit niet gewend van to proto, jammer!
23 mei 2022 om 19:59 Jammer dat ik het verkeerde kreeg.
20 mei 2022 om 22:35 Super!! Zoals altijd
20 mei 2022 om 21:55 In general food was tasty but in 2 pitas we get like one slice of tomato and one slice of cucumber. More vegetables please! :)
20 mei 2022 om 20:48 Vlotte bezorging, aardige bezorger. Eten was heel lekker!
18 mei 2022 om 21:55 Bezorging duurt errrrrg lang, eten op zich prima
16 mei 2022 om 20:45 Voor het eerst dat we hier bestellen. Het vlees was soms nog rood en de smaak was flauw. De patatjes waren slap en dat is niet zo lekker. Ik vind het jammer en zou daarom niet nog een keer hier bestellen
16 mei 2022 om 20:17 Normaal vinden wij de gyros schotel erg lekker. Deze keer was de gyros flauw en smaakte niet naar gyros en de patatjes waren beetje oud. Zorg dat alles vers is en op smaak.
15 mei 2022 om 19:01 Was heerlijk. En ze zijn zeker niet zuinig met het vlees, erg lekker!